Nezadovoljni rezultatima: Uprava Hajduka smijenila trenera

10.10.2012. | Mario Barać
Pregleda: 4753

Đuro Petrinec od sinoć više nije trener Nogometnog kluba "Hajduk" Pakrac, a prema informacijama Marijana Prohaske, predsjednika Hajduka, na klupi pakračkog županijskog prvoligaša će do kraja jesenskog dijela prvenstva sjediti dojučerašnji kapetan Slavko Vuić.

- Priroda trenerskog posla je takva da trener ovisi o rezultatu, a mi ove jeseni nismo imali željene rezultate pa smo se na sinoćnjem sastanku Upravnog odbora kluba odlučili za šok terapiju i promjenu trenera. Vuić će ekipu voditi do zime dok ne pronađemo trajno trenersko rješenje, pojašnjava Prohaska.

Dodaje da su se s Petrincem razišli korektno i da novonastala situacija u klubu bitno ne utječe i na daljnje ambicije.


– Teško je govoriti o ambicijama nakon tri uzastopna poraza. Iako bodovni zaostatak nije nedostižan, važnije od ambicija nam je u ovom trenutnu stabiliziranje kluba, zaključuje Prohaska.


Smijenjeni trener pak ima drugačije viđenje stvari.

- Ostavku sam htio ponuditi još nakon pobjede protiv „Kaptola“ jer sam osjetio određeno nezadovoljstvo u ekipi i među igračima. Klub nije doveo dva dogovorena pojačanja. Cijelo vrijeme se čekalo na povratak Kovačića i Prohaske, što se nije dogodilo. Problem je i što pet standardnih igrača uopće nisu prošli pripreme i normalno je da u takvoj situaciji dolazi do pada forme. Osim toga, u klubu dosta stvari organizacijski nije štimalo. Zadnji primjer je da uoči utakmice protiv "Požege" nije imao tko pisati zapisnik, tvrdi Petrinec.

Vuić će trenerski debi imati već ove subote kada u utakmici 8. kola u Pakracu gostuje Mladost iz Pavlovaca.


Novi trener Slavko Vuić



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI