Hajduk potučen: Požega odnijela sva 3 boda iz Pakraca

29.09.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 12083

Tvrda, prava prvenstvena utakmica igrala se u sklopu 6. kola 1. ŽNL na pakračkom stadionu između domaćeg Hajduka i gostujuće Požege. Iako je nakon prvog poluvremena Hajduk vodio s 1:0, gosti u nastavku uspijevaju preokrenuti rezultat golovima Marija Marasa i Jurice Bešlića na konačnih 1:2.

Hajduk - Požega 1:2

- Čestitao bih svim svojim igračima na odličnoj igri i volji. Za nijansu smo bili bolji, za taj jedan gol i mislim da smo na kraju zasluženo uzeli sve tri boda u Pakracu - komentirao je Krunoslav Podoljak, trener Nogometnog kluba Požega.


Poraz protiv Požege na domaćem terenu očito je velik udarac za pakrački klub kojemu je ove sezone cilj završiti na vrhu lige. No zasad se čini da to neće biti lako, a trener Đuro Petrinec nije se javio na mobitel pa do njegovog komentara nismo mogli doći.


Tim osvježenje - Papuk 3:3

U noćnoj utakmici pod reflektorima na stadionu "Park" u Kuzmici večeras su uživali gledatelji jer golova nije nedostajalo. Kao ni preokreta.

Gosti iz Velike poveli su pogotkom Ivana Antunovića, da bi domaće Tim osvježenje izjednačilo golom Mateja Novaka. Ivica Andričić dovodi domaćine u vodstvo, a prednost Kuzmičana povećava Tomislav Čakalić. Papuk se uspijeva vratiti u igru i golovima Josipa Zvekića i Marinka Miškića doći do konačnog rezultata 3:3.

- Utakmica je bila dobra. Na kraju je moglo i drukčije završiti - kratko je komentirao Damir Bognar, trener Papuka.

FOTO Pogledajte fotogaleriju s utakmice u Kuzmici.

Sutrašnje utakmice

Iako je Tim osvježenje bratski podijelilo bodove s Papukom, lako se može dogoditi da i nakon preostalih utakmica 6. kola zadrži vodeće mjesto na ljestvici. Sutra će BSK Buk teško moći doći do bodova u Kaptolu, a trebaju mu tri boda da bi se vratio na 1. mjesto. Sloga će u Trenkovu ugostiti Mladost iz Pavlovaca. Ako domaćin osvoji 3 boda, moglo bi biti prilično gusto pri vrhu.

Kamen će u Vetovu dočekati Eminovce, a Jakšić neće imati nimalo laku zadaću ako bude tražio prvu pobjedu ove sezone jer u goste im dolazi Croatia iz Mihaljevaca. Sulkovci će dočekati Dinamo iz Vidovaca.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI