Sestre blizanke u 50 godina spavale s 355.000 muškaraca

Louise i Martine Fokkens
(FOTO: ITV)

26.09.2012. | M.N.
Pregleda: 3907

70-godišnje blizanke Louise i Martine Fokkens iz Amsterdama tijekom 50-godišnje karijere u prostituciji spavale su s oko 355.000 muškaraca, priznale su u televizijskoj emisiji "This Morning" na ITV-u. Sestre su nakon povlačenja iz posla objavile knjigu, a lani je o njima snimljen i dokumentarni film "Upoznajte Fokkensice".

Louise je prva ušla u taj posao, kaže, zbog siromaštva. Imala je 20 godina.

- Prijatelji moga muža su nam sugerirali da je to najbolji način da se zaradi pa smo odlučili probati. Moji roditelji su se u početku bunili, a onda su se navikli - ispričala je Louise, a prenosi bosanskohercegovački portal Klix.ba.


- Nakon što sam rodila prvo dijete, čula sam da mi se sestra bavi prostitucijom. Nisam mogla vjerovati. Zaposlila sam se u bordelu kao čistačica da bih joj bila što bliže, ali nakon dvije godine sam i ja ušla u posao - ispričala je Martine. Ona ima troje djece, a Louise četvero.


Nakon nekog vremena, sestre su se oslobodile svodnika i otvorile vlastiti bordel. Osnovale su i prvu udrugu prostitutki u Amsterdamu.

Louise se prije dvije godine povukla u mirovinu zbog problema sa zdravljem, ali njezina sestra još uvijek povremeno radi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI