Pasi dolaze u Požegu - nagradna igra

Pasi
(FOTO: Pasi promo)

19.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4237

Požežani vole Pase i Pasi vole Požegu, bio bi logični zaključak s obzirom da ova riječka punk-grupa dolazi po peti put u ovaj grad. Bend je, nakon jednogodišnjeg pauziranja, opet na turneji. Dečki slave 15 godina postojanja i promoviraju novi, peti po redu album "Reci mi da li te boli?", koji će uskoro iznjedriti 13 novih pjesama, a prvi singl "Filistarski pločnici" je već vani.

Požeška udruga K.A.M.P. dovodi ih opet u Požegu. Pasi će na terasi kluba Evergreen svirati u subotu, 30. travnja.

- Koncert se održava u sklopu godišnjeg programa udruge pod nazivom „Požeško podzemlje 2011“ koji objedinjuje organizaciju koncerata i manjih festivala, izložbe, ulične performanse, te izdavaštvo i distribuciju glazbenih uradaka nezavisnih bendova iz naše zajednice, rekao je Denis Treskanica, predsjednik KAMP-a.


Kako do besplatnog ulaza?


Udruga K.A.M.P. i 034portal osigurali su našim čitateljima dvije besplatne ulaznice za ovaj koncert. Sve što trebate je biti brzi i odmah poslati naslove triju pjesama grupe Pasi na e-mail: [email protected]. U naslov poruke napišite: "034portal - nagradna igra", a u tijelo poruke naslove triju pjesama grupe Pasi i vaše ime i prezime u potpisu. Imena pobjednika bit će objavljena tijekom idućih dana na 034portalu. Sretno!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI