Ususret derbiju: Poleti i Bognar najavljuju borbu za tri boda

Dalibor Bognar i Krešo Poleti
(FOTO: Mario Nakić)

31.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7431

Ususret prvom prvenstvenom derbiju između dvaju trenutačno najjačih nogometnih klubova u našoj županiji, požeške Slavonije i pleterničke Slavije, treneri obje momčadi najavljuju borbu za tri boda, ali u isto vrijeme maksimalno respektiraju protivnika i svjesni su da će utakmica biti teška.

- Naravno da je Slavonija favorit na svome igralištu, pogotovo nakon što su prošlog tjedna pobijedili prvaka lige u Bijelom Brdu. To je momčad koja zaslužuje poštovanje, ali svejedno mi ćemo pokušati pobijediti i osvojiti tri boda. Utakmica će sigurno biti teška, a istaknut će se ekipa koja bude spremnija - rekao je Dalibor Bognar, trener Slavije.

Trener Požežana Krešo Poleti također ne gaji iluzije o lakom osvajanju tri boda protiv Pleterničana.


- Slavija je dobra ekipa koja ima više iskustva u ovoj ligi od nas. Mislim da će utakmica biti teška, tvrda, prava prvenstvena, ali mi imamo cilj osvojiti tri boda kao i kod svake domaće utakmice kako bismo ostali u ovoj ligi. Rezultat nitko ne može predvidjeti, ali mi uvijek igramo na pobjedu pa ćemo tako i sutra - rekao je Poleti.


Utakmica 2. kola 3. HNL između Slavonije i Slavije igrat će se sutra (subota) na požeškom stadionu s početkom u 17,30 sati. U isto vrijeme NK Lipik će na domaćem terenu tražiti prve bodove protiv Belišća.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI