Pleterničani otvaraju poligon za paintball na Ivanindvoru

Članovi Paintball kluba Ivanindvor
(FOTO: Domagoj Katić)

31.08.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 7865

Zabavno-rekreacijski park može se napraviti i bez velikih investitora. Dokaz za to su osmorica Pleterničana koji su odlučili otvoriti paintball klub i napraviti poligon za igru.

- Igrali smo u Sičicama i svidjelo nam se toliko da smo odlučili to napraviti kod nas na Ivanindvoru. Čak i to što je kolega slomio nogu tamo nije nas omelo u toj nakani - kaže nam Domagoj Prispilović, predsjednik Paintball kluba "Ivandvor" Pleternica.

Vedran Vidmar, Mihael Bošnjak, Dejan Lombar, Ivan Petković, Krunoslav Petković, Renato Brankovan, Domagoj Prispilović i Damir Petković su sve odradili sami i vlastitim sredstvima. Od Hrvatskih šuma su tražili prostor nedaleko od ulice koji su iskrčili i pripremili za postavljane elemenata za igru.





- Ljudi nas podržavaju i pitaju kada će biti otvoreno. Stoga smo i požurili s izgradnjom kako bismo u nedjelju mogli otvoriti poligon za zainteresirane - kaže Ivan Petković, jedan od članova kluba.

Uložili su u opremu 10.000 kuna, a u izgradnju poligona još 5.000 kuna.

Prema njihovoj najavi, cijena za sve koji budu htjeli koristiti poligon za paintball iznosit će 70 kuna po osobi.

- U tu cijenu uračunata je oprema i 100 metaka. To je otprilike 2 sata igre, a tko želi sljedećih 100 metaka moći će se kupiti za 30 kuna. Najviše zbog opreme možemo primiti 10 igrača, odnosno 5 protiv 5, a zbog organizacije molimo ljude da nam se najave 2 dana ranije - poručuje Damir.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI