Mještani se posvađali zbog vode iz seoskog bunara

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

26.08.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4498

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je sinoć čak 4 narušavanja javnog reda i mira, po jedno u Požegi, Pleternici, Pakracu i Novoselcima.

Požega: Pijan vikao na cesti

31-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,79 promila) vikao je oko ponoći u Mesničkoj ulici u požeškoj pješačkoj zoni. Pritom je rukama lupao po reklamama. Smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja.


Pakrac: Tučnjava u Bolničkoj


Tri muškarca sukobila su se prvo verbalno, a potom i tjelesno oko 3,30 sati u Bolničkoj ulici u Pakracu. 18-godišnjak je imao 1,3 promila, a 30-godišnjak 0,74 promila alkohola u krvi. 18-godišnjak je zadobio lake tjelesne ozljede i zatražio je liječničku pomoć. Treći sudionik je napustio mjesto događaja prije dolaska policije i njegov se identitet još utvrđuje.

Pleternica: Ulazio u tuđa dvorišta i mokrio

19-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1,57 promila) sinoć oko 2 sata iza ponoći u Ulici Ivana Šveara u Pleternici ulazio u tuđa dvorišta i mokrio po njima. I on je zaradio optužni prijedlog.

Novoselci: Verbalni sukob i naguravanje zbog vode

Problem je nastao zbog korištenja mjesnog bunara u Novoselcima kod Pleternice. Tri mještana verbalno su se sukobila jučer predvečer, a skoro je izbio i tjelesni sukob, no sve je ostalo na naguravanju. Sudjelovali su muškarci stari 47, 23 i 51 godinu, među kojima je najmlađi bio pod utjecajem alkohola. Sva trojica će dobiti optužni prijedlog, saznajemo u požeškom OKC-u.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI