Pakrac: Mate Bulić će nastupiti za braniteljske obitelji

Mate Bulić
(FOTO: PIXSELL)

13.08.2012. | Mario Barać
Pregleda: 5132

Humanitarni koncert Mate Bulića bit će održan na stadionu malih sportova u Pakracu 17. kolovoza (petak). Prihod s koncerta koji organizira Udruga hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika namijenjen je obiteljima hrvatskih branitelja Jurišić, Tomašić i Feltrin.

Koncert će biti održan i u povodu obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Pakraca i Lipika, početak je najavljen za 21 sat, a cijena ulaznica je 30 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u uredu Turističke zajednice Pakraca ili na dan koncerta, na ulazu.

-  Naša udruga okuplja branitelje, pričuvne i aktivne policajce, koji su u Domovinskom ratu branili ova dva grada. Budući da su se u Pakracu i Lipiku u četiri godine rata izmjenjivali policajci iz skoro čitave Hrvatske, tako je i naše članstvo od Iloka do Dubrovnika. Svojim statutom preuzeli smo obvezu pomoći hrvatskim braniteljima koji se nalaze u raznim oblicima životnih poteškoća, a u ovo vrijeme krize taj i takav rad još je potrebniji. Smatramo da je posebno potrebito pomoći onim braniteljima koji su bolesni ili koji imaju bolesne članovi obitelji. Mate Bulić je iskazao spremnost da bez naknade i honorara nastupi u Pakracu, te da prihod od koncerta bude darovan obiteljima hrvatskih branitelja čija djeca imaju zdravstvenih problema. Pokrovitelj koncerta je Grad Pakrac, a u slučaju lošeg vremena, koncert će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani u Pakracu - rekao je Miroslav Ivančić, predsjednik udruge.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI