Prešao u suprotnu traku, otkinuo retrovizor pa pobjegao

Otkinuti retrovizor na Peugeotu
(FOTO: Domagoj Katić)

06.08.2012. | Domagoj Katić
Pregleda: 7207

Sinoć se u Pleternici na Trgu Zrinskih i Frankopana dogodila lakša prometna nesreća s materijalnom štetom. Jedan od sudionika nesreće, Tomislav Đukić kaže kako je išao iz smjera Gradca te ga je prešavši u njegovu voznu traku automobilom očešao vidno alkoholiziran vozač. Sreća u nesreći je što je uništen samo retrovizor.

- Kada je izašao iz auta, jedva je stajao na nogama i pitao me da se dogovorimo, ja sam mu rekao da je udario mene, ženu i dvoje djece i da se nemamo što dogovarati. Na to je on rekao: "Nije to ništa, koliko to košta?", izvadio sam mobitel i nazvao policiju, a on je uzeo svoj retrovizor, bacio ga na pločnik, sjeo u auto i pobjegao - kaže nam Tomislav Đukić te dodaje kako je čekao 45 minuta da dođe policija.

Objašnjenje zašto je Đukić toliko čekao zatražili smo od policijskog službenika s mjesta događanja koji nam kaže kako policijska postaja u Pleternici nedjeljom navečer ima samo jednu ophodnju koja je za to vrijeme bila u Kutjevu.


U policiji saznajemo kako je uhvaćen vozač koji je pobjegao s mjesta prometne nesreće, a izmjereno mu je 1,44 promila alkohola u krvi. Zanimljivo je i što je naš sugovornik Đukić, koji je zvao policiju i nas, imao 0,87 promila alkohola u krvi, doznajemo u policiji. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI