KK Pleternica uzeo medalje u obje kategorije

Dario Dorušak
(FOTO: KK Pleternica)

30.07.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4963

Sezona za vozače dvoprega uspješno je završena posljednjim kolom Croatia Cup-a voženim u Garčinu kod Slavonskog Broda, kao dio Pannonica Driving Challenge manifestacije u organizaciji Zaprežnog kluba Slavonac iz Slavonskog Broda i Konjičkog kluba Ramarin iz Garčina.

Jedini predstavnici naše županije, vozači Konjičkog kluba Pleternica ostvarili su odlične rezultate. U ukupnom poretku Dario Dorušak osvojio je brončanu medalju, dok je Tihomir Salarić zauzeo 4. mjesto.

Ovogodišnji Croatia cup vozio se kroz 5 kola, a pobjednik je Josip Zirn, vozač KK Ergela Đakovo. Drugo mjesto zauzeo je Josip Anđan, član KK Slavonac Čepin.


Juniorski vozači također su sudjelovali u kupu, a upravo Tea Salarić iz KK Pleternica je zauzela ukupno 1. mjesto u Croatia cup-u, dok je naš drugi predstavnik Matko Adrić, kojemu je ovo prva sezona, bio drugi.



Tea Salarić

- Zadovoljni smo ostvarenim plasmanima s obzirom na to da su naši vozači imali problema sa ozljedama ključnih grla. Posebno sam sretan zbog naše Tee Salarić koja je pokazala da i djevojke mogu biti itekako jaka konkurencija. Nama u klubu slijedi pregled sezone, a nakon toga ćemo krenuti s pripremama organizacije turnira u Pleternici sljedeće godine - izjavio je Domagoj Katić, tajnik KK Pleternica.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI