Lipički turnir: U finale ušli Index i HSPAS

Ljetni turnir u Lipiku
(FOTO: Mario Barać)

23.06.2012. | Goran Potnar
Pregleda: 2703

Završili su polufinalni dvoboji lipičkog turnira. Utakmica HSP Ante Starčević-Zelendvor White horses od početka je krenula u jednom smjeru, ranim pogotcima Marija Komljenovića i Valentina Jiraseka HSP – AS se nabildao samopouzdanjem, a Zelendvor WH se nisu mogli oduprijeti iskusnijem suparniku. Početkom drugog poluvremena trener Zelendvor WH odlučio se na riskantnu postavu s golmanom-igračem što nije dalo rezultata jer su Zelendvor WH primili još zgoditaka. Na kraju su ipak uspjeli u zadnjim minutama dati 2 gola, ali prekasno da bi susret odveli u neizvjesnost.

Drugi polufinalni susret između Caffe bara Index i Caffe bara Jet set bio je neizvjestan do samoga kraja. Prilike su sijevale na obje strane, ali napadači nisu bili precizni ili su ih zaustavljali odlični vratari Friš i Bijelić. Nakon 0-0 u regularnom dijelu u produžetcima su ekipe nastavile otvorenu igru te nekoliko puta opasno prijetile, a napokon sredinom drugog produžetka gol za Index postiže Marinko Trutić. Jet set je do kraja pokušao sve ne bi li sustigao gol manjka no premalo je ostalo vremena da se zabije gol iskusnim Indexovcima koji su unatoč ozljedi najboljeg igrača Novaka uspjeli ući u finale.

Večeras turnir počinje u 20:00, a otvaraju ga svojom utakmicom za treće mjesto Caffe bar Jet set i Zelendvor White horsi, bit će to repriza dvoboja iz skupine. Tada je Zelendvor WH pobijedio 2-1 u triler utakmici, vidjet ćemo hoće li imati snage ponoviti podvig iz grupe ili će ipak iskusniji Jet set osvojiti treće mjesto.


U 21:30 finalnu utakmicu odigrati će iskusne ekipe Caffe bar Index i HSP Ante Starčević, utakmica u kojoj je nemoguće prognozirati favorita, a kamoli pobjednika dostojna je finala ovog prvog ljetnog malonogometnog turnira.

Lista najboljih strijelaca


7 GOLOVA

Antonio Zanetti – Zelendvor White horses

6 GOLOVA

Tihomir Novak – Caffe bar Index

Mario Komljenović – HSP Ante Starčević

5 GOLOVA

Leo Poliganović – Caffe bar Jet set

Marinko Trurić – Caffe bar Indeks




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI