Mateju stanje opet pogoršano: Proći će novih 6 terapija

Matej i njegov otac Mario Markanović
(FOTO: Mario Nakić)

18.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 8193

"Prije nekih pet mjeseci magnet je bio čist, izgledalo je kao da se bolest povukla, međutim ovih dana Mateju se stanje opet pogoršalo i liječnici su ga uputili na novih šest kemoterapija" - rekao nam je Mario Markanović iz Trenkova, otac 7-godišnjeg Mateja koji se već godinama bori protiv zloćudnog tumora na mozgu.

Podsjetimo, prošla je točno godina dana kako su hrvatske nogometne zvijezde nastupile na veličkom stadionu u humanitarnoj akciji za pomoć pri liječenju oboljelog Mateja. Tada je prikupljeno više od 30.000 kuna.

- Taj nam je novac itekako pomogao jer naši troškovi, pogotovo kada ide na terapije u Zagreb, nerijetko prelaze i 10.000 kuna mjesečno. Pomogli su nam i susjedi, sumještani u Trenkovu, i župljani župe u Velikoj. Baš kada smo mislili kako je bitka dobivena, a bolest se povukla, sada opet moramo ispočetka.


- Srećom, Matej je pravi borac i nije klonuo. Spreman je za novu borbu protiv teške bolesti i skupa s njim vjerujemo u uspjeh. Svaka bi nam pomoć uistinu bila dobrodošla - ustvrdio je Mario Markanović.


Vlado Boban, načelnik Općine Velika, najavio je da će dio prihoda od nadolazećih manifestacija Smotre folklora i Najdužeg stola biti namijenjen za pomoć Mateju.

Ukoliko želite uplatiti dobrovoljni prilog, možete to učiniti na broj žiroračuna u Erste banci (na ime Matej Markanović): 2402006-1031262160 (poziv na broj: 80402000-3102015464).


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI