Do četvrtka će se znati koga biramo 29. travnja

Izbori
(FOTO: Mario Nakić)

02.04.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 2795

Gradsko izborno povjerenstvo koje provodi izbore za vijeća mjesnih odbora Grada Požege će do 5. travnja objaviti pravovaljane kandidacijske liste za izbore koji se održavaju u nedjelju, 29. travnja. Rok za prijavu lista istekao je sinoć u 24 sata.

Nakon objave kandidacijskih lista teče predizborna promidžba koja je dozvoljena do 27. travnja u ponoć. Birači na izborima 29. travnja biraju predstavnike u vijećima 36 mjesnih odbora na području grada Požege.

Vijeća mjesnih odbora čini 5 ili 7 predstavnika s izabrane liste, ovisno živi li u mjesnom odboru manje ili više od 300 stanovnika. Glavna zadaća vijeća mjesnih odbora je u ime stanovnika gradonačelniku i Gradu Požegi predlagati potrebne radove i zahvate na područje mjesnog odbora i slično. U smislu toga vijeće donosi program, pravila, poslovnik i financijski plan za pojedinu godinu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI