Franko marljivo trenira i vjeruje: Igrat ću za Arsenal!

Franko Zandona iz Lipika ušao je među najbolje koji će sudjelovati u kampu u Grčkoj
(FOTO: Mario Nakić)

19.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 21294

Sedamdesetak dječaka rođenih 1999. i 2000. godine sudjelovalo je na jučerašnjem, trećem po redu pripremnom kampu Arsenalove škole nogometa održanom ovoga puta u Pleternici, na igralištima NK Slavija. Male su nogometaše pratili skauti Arsenala, koji će najbolje od njih povesti na veliki europski kamp početkom travnja u Grčku, rekao nam je Slobodan Kadić, glasnogovornik Arsenalove škole nogometa.

Među odabranim mladim nogometašima je 11-godišnji Franko Zandona iz Lipika, inače igrač pakračkog Hajduka.

- Počeo sam trenirati nogomet sa 6 godina. Nadao sam se da ću ići u Grčku, da ću biti izabran i sada kada se to ostvaruje, to je kao ostvarenje sna. Cilj mi je zaigrati u Arsenalu jednoga dana, vjerujem da ću uspjeti - rekao nam je Franko.


Mladi nogometni maher trenira barem 3 sata dnevno, ali to ne utječe na njegovo učenje i zalaganje u školi. I dalje je odličan učenik, a nastavnici, kao i roditelji, ga podupiru u njegovu radu i cilju.


Među ostalim nogometašima koji su jučer u Pleternici pokazali svoje znanje ima još puno obećavajućih talenata.

- Naš kraj ima osobito dobar potencijal, to znam ne samo kod dječaka koji kod nas treniraju, nego i kod onih s kojima se susreću. Danas je u Pleternicu stiglo dosta djece iz Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije, a vidim da su neki došli čak iz Rijeke, pa i iz BiH - rekao je Petar Čuljak, tajnik NK Slavija i voditelj omladinskog pogona kluba.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI