Nakon subote sve će biti jasno: Slavonija dočekuje Kaptol

09.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3654

Derbi 17. kola 1. županijske nogometne lige igrat će se u subotu u Požegi. U goste trećeplasiranoj Slavoniji dolazi NK Kaptol. Radi se o utakmici čiji bi ishod mogao uvelike utjecati na nastavak prvenstva, pogotovo ako Slavonija ne pobijedi. U tom bi slučaju šanse Požežana za osvajanje naslova prvaka bile potpuno minimalizirane.

Trener Slavonije Krešo Poleti nakon poraza u Pakracu komentirao je kako si Slavonija ne smije priuštiti više nijedan kiks. Trenutačno zaostaje 8 bodova za Kaptolom i 1 bod za pakračkim Hajdukom. Požežani će sve učiniti da pobijede pred svojom publikom.

S druge strane, trener Kaptola Milan Tomljenović rekao je kako je svjestan da je Slavonija favorit u toj utakmici, ali se njegova momčad "neće tako lako dati". Iako Kaptolu nije imperativ pobijediti, svakako će pokazati da s pravom vode na ljestvici.


Osim derbija na stadionu Slavonije, koji se igra u 15,30 sati, u subotu će se igrati i u Kutjevu gdje istoimeni domaćin dočekuje Dinamo iz Vidovaca. U nedjelju se igraju sve preostale utakmice 17. kola. Valja izdvojiti onu u Kuzmici, gdje u goste dolazi velički Papuk, a u Vetovu će domaći Kamen dočekati Požegu.


U 3. HNL, Lipik gostuje kod Mladosti u Antinu, a Slavija pauzira ovog vikenda. Pleterničani će zato igrati prijateljsku utakmicu u subotu pred svojom publikom protiv Rudeša.

Odbojkašice Vallis Auree u subotu dočekuju Osijek u 17 sati u Grabriku. Odbojkaši OK Sokol gostuju, kao i rukometaši Požege i LiPe. U gostima su i košarkaši Požege, koji će igrati u Osijeku protiv AK Hrvatski sokol.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI