PH Motocross, Villare, 3.4.2011.

Motocross utrka na Villarama
(FOTO: Arhiv)

01.04.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4213

Motocross staza Villare u Emovcima pored Požege u nedjelju 03. 04. 2011. ugostit će Hrvatsku sportsku motocross elitu. Utrke počinju u 13 sati, a ukupno će se voziti 10 utrka, kaže nam tajnik Moto kluba Požega Promet Zlatko Jaroš ispred organizatora.

Pripreme za Europu

- Ove godine napravili smo pripremu staze koja će utrke gledateljima učiniti još zanimljivijima, a vozačima će biti teže. Staza je sad duga 1.500 metara i na njoj će se moći voziti i utrke za prvenstvo Europe, što nam je i najveća želja, rekao je Jaroš za 034portal.


Atraktivnost motocrossa


U nedjelju će gledatelji tako vidjeti utrke Prvenstva Hrvatske u devet klasa - 3 klase juniora, 2 klase seniora, 2 klase B lige (rekreativci), klasu u kojoj voze žene te klasu veterana koji imaju između 40 i 50 godina. Kako se radi o uvijek zanimljivim utrkama motocrossa, nedjeljnja utrka na novoj stazi zasigurno će privući veliki broj gledatelja, a atraktivnosti zbog svega navedenoga neće nedostajati.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI