Kutjevčanka Lorena Pehal (13) pronađena u Đurđenovcu

Lorena Pehal
(FOTO: MUP)

17.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 27618

Kutjevčanka Lorena Pehal (13), koja se jučer poslijepodne uputila iz kuće u Kutjevu u nepoznatom pravcu, pronađena je večeras oko 20 sati na području PU osječko-baranjske, javio je Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.

Neslužbeno doznajemo kako se Lorena skrivala kod poznanika u Đurđenovcu kod Našica, a ondje su je pronašli policijski službenici.

Prve informacije


Traži se 13-godišnja Kutjevčanka Lorena Pehal. Nestala je jučer (petak) oko 13,30 sati. Udaljila se iz Kutjeva u nepoznatom pravcu, javio je Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću PU požeško-slavonske.


Lorena Pehal je rođena 6. ožujka 1998. godine. Visoka je oko 170 centimetara, sitnije tjelesne građe. Prilikom odlaska bila je odjevena u sivi sako-jaknu, donji dio trenerke crne boje i crne tenisice, a u rukama je nosila crnu torbu srednje veličine.

Policija moli sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju koja bi pomogla njenom pronalasku, da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu telefonski broj 192.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI