Apel vozačima: Ne parkirajte na mjesta za invalide!

Ilustrativna fotografija
(FOTO: Jurica Gaović/PIXSELL)

03.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3144

Udruga osoba s invaliditetom Požege i Požeško-slavonske županije je u suradnji s Policijskom upravom požeško-slavonskom u subotu, u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, organizirala pojačani nadzor parkirališnih mjesta za osobe s invaliditetom s ciljem sprečavanja njihove zlouporabe.

"Molimo građane da se ne parkiraju na žuto označena mjesta, ne zbog toga što su kazne za zlouporabu takvih mjesta velike, nego kako bi omogućili osobi s invaliditetom kojoj je uistinu potrebno to mjesto, da ima lakšu i bolju pristupačnost. Hvala svima koji poštuju naša parkirna mjesta", stoji u dopisu koji potpisuje Ivan Begić, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom.

034portal poziva čitatelje da fotoaparatom ili mobitelom uslikaju kada primijete automobil bez invalidske oznake parkiran na označenom parkiralištu za osobe s invaliditetom. Svoje fotografije nam možete slati na e-mail adresu [email protected] . Kada skupimo dovoljno fotografija, objavit ćemo galeriju nesavjesno parkiranih vozila kako bismo svi skupa utjecali na podizanje svijesti građana.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI