Susret gradonačelnika Puljašića s braniteljima

Susret gradonačelnika s braniteljima
(FOTO: M.M.)

15.01.2018. | M.M.
Pregleda: 4701

Dana 15. siječnja 1992. godine Republiku Hrvatsku međunarodno je priznalo dvanaest zemalja tadašnje Europske zajednice te je tim povodom gradonačelnik Darko Puljašić sa svojim zamjenicima Marijem Pilonom i Ferdinandom Trohom primio predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Osim prisjećanja na povijesni datum, bila je to prilika i za razgovor o aktualnim problemima s kojima se branitelji svakodnevno susreću.




"Danas je veliki datum za Republiku Hrvatsku i sve nas i zato mi je iznimna čast i zadovoljstvo ugostiti sve vas predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata zajedno s mojim zamjenicima i koordinatorima za braniteljsku i policijsku populaciju.


Ovim gostoprimstvom i surađivanjem pokazujemo da vas cijenimo i da uistinu držimo do onih koji su u tom vremenu imali hrabrosti i petlju stati u obranu domovine jer priznanjem Europske zajednice u to vrijeme je bio tek prvi korak nakon kojega je počeo rat, a vi branitelji ste stali na čelo domovine te ju branili i obranili i na tome vam veliko hvala." - rekao je gradonačelnik Puljašić





"Zahvaljujem se što smo postigli jednu kvalitetnu suradnju, na podržavanju i obilježavanju svih naših obljetnica.

Naš problem je braniteljski dom. Našli smo par lokacija o kojima ćemo se dogovarati s gradonačelnikom i nadam se da ćemo ove godine to i riješiti.




Svim predsjednicima i predstavnicima udruga želim dobar i kolegijalan rad i sve najbolje u ovoj godini." - rekao je voditelj koordinacije za udruge proistekle iz Domovinskog rata požeško slavonske županije i grada Požege umirovljeni satnik HV-a Pavličević.




"Čestitao bih svima ovaj važan dan jer su to hrvatski branitelji izborili i sada moramo biti svi zajedno. Branitelja je sve manje kao i samih udruga i moramo uz potporu grada organizirati se i promovirati istinu Domovinskog rata jer mi smo se za to borili i izborili." - zaključio je Marijan Pilon













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI