Elena je prva požeška beba: Sve je prošlo u najboljem redu

Elena Andrijanić Rehnicer prva beba u 2018. godini
(FOTO: Ante Mandarić)

02.01.2018. | M.M.
Pregleda: 12006

Elena Andrijanić Rehnicer prva je požeška beba rođena u 2018. godini. Na svijet je došla 1. siječnja 2018. u 19:00 sati teška 3,20 kg i dugačka 50 centimetara. Mala Elena prvo je dijete Valentine i Krešimira Rehnicera iz Vidovaca.



-Elena je naša prva beba. Sve je prošlo u najboljem redu. Zahvaljujem se doktoru Musiću, babici Ankici, medicinskoj sestri Mireli i osoblju koji su se doista trudili da sve prođe dobro - rekla nam je majka Valentina.





Prvu požešku bebu obišli su gradonačelnik Požege Darko Puljašić i župan Alojz Tomašević.



Mogli bismo reći da ako se to tako održi zaustavljen trend pada novorođenih u požeškoj bolnici. Jučer je bio još jedna porod, a danas tijekom dana očekujemo još jedan. U protekloj 2017. godini imali smo 453 poroda, isti broj bio je i u 2016. godini. Mogli bismo reći, ako se to tako održi da je zaustavljen trend pada poroda – rekao je prim. dr. Božidar Njavro, predstojnik Službe za ginekologiju i porodništvo u Općoj županijskoj bolnici.





Elena je je prva beba rođena u požeškoj bolnici ove godine. Nakon nje, jučer poslijepodne, rođena je još jedna beba Zita Vrba iz Jakšića.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI