Radno u novu godinu: Dok smo mi slavili, oni su brinuli za nas

Obilazak žurnih službi
(FOTO: Ante Mandarić)

01.01.2018. | M.M.
Pregleda: 4133

U novogodišnjoj noći zaposlenike dežurnih službi u Požegi posjetili su gradonačelnik Darko Puljašić i župan Alojz Tomašević. Prije zajedničkog dočeka u požeškoj šetališnoj zoni, gradonačelnik i župan obišli su Centar 112, DVD i JVP, Dom zdravlja, HEP, Policiju, Tekiju te djelatnike požeške vojarne.








Hvala na brizi, trudu, znanju i ulaganju u stručnost, hvala na edukacijama koje svakodnevno obavljaju kako bi što kvalitetnije izvršavali svoje zadaće. Niti jedna situacija u gradu Požegi nije bila, a da je nastala i najmanja greška u našim žurnim službama – svi oni su vrlo dobro povezani i zajedno rješavaju puno problema, ponekad i od životne važnosti. Hvala im na tome. Očekujem u 2018. godini manje posla, no s još više uspjeha, s još više edukacija i više materijalnih sredstava kako bi se razina uvjeta još više podigla za njihov miran i kontinuiran rad. Svim djelatnicima žurnih službi želim čestitu 2018. godinu, puno sreće i zdravlja, puno vjere u sebe i svoje sposobnosti jer samo s takvom vjerom možemo naprijed. - poručio je tom prilikom gradonačelnik Puljašić te svima poželio sretnu i mirnu 2018. godinu.





Nakon što su obišli žurne službe gradonačelnik Darko Puljašić i župan Alojz Tomašević uputili su čestitku i svim građanima našeg grada i županije.






















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI