Tamara Puač (SDP) ne želi čestitati Božić zato što...

Tamara Puač
(FOTO: M.M.)

24.12.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 16674

U subotu mi se dogodilo nešto neugodno i dugo sam razmišljao hoću li o tome pisati ili ne, a kao što vidite i sami, zaključio sam ipak s vama podijelim svoje neugodno iskustvo. Sad kad sam se malo smirio, mogu objektivnije ispričati cijelu situaciju.

Većina naših čitatelja zna da su naši odnosi s požeškim SDP-om bili narušeni, nismo bili pozivani na njihove press konferencije jer smo svetu kravu, gospodina Ronka, kritički opisivali u nekim našim člancima. No, na stranu sve to, nova predsjednica GO SDP-a Tamara Puač i 034 Portal su izgladili svoj odnos i upravo zbog toga sam ju nazvao da joj čestitam na izboru medija u kojem je SDP čestitao Božić svojim članovima i građanima županije.

Logično je da su izabrali tiskovno izdanje medija (Požeška kronika) jer kad uzmete u obzir da je preostalo članstvo SDP-a (njih čak 80), uz par iznimaka, pripadnik starije životne dobi, i za očekivati je da ne koriste elektronske medije.


Tamaru sam nazvao i predložio joj da, ako želi, sama napiše tekst čestitke te na našem mediju potpuno besplatno tako čestita Božić članovima SDP-a i sugrađanima Požege. Cilj ove inicijative bio je da 034 Portal u potpunosti normalizira odnose s vodstvom požeškog SDP-a.


Moram priznati da sam se doista začudio kad sam dobio odgovor da Tamara to ne želi!! Dakle, SDP ima čestitku na službenoj Facebook SDP stranici i u tiskovnom izdanju Požeške kronike i ona ne želi banner nigdje drugdje!? U nevjeri sam još jednom ponovio pitanje jer sam mislio da nije shvatila da joj nudim besplatnu čestitku s njenim vlastitim tekstom i fotografijom bez ikakve naknade i opet sam dobio odgovor "Ne, hvala, ja to ne želim!" te ponovno objašnjenje kako je SDP Božić čestitao na svojoj službenoj stranici i u Požeškoj kronici.

Na moj upit ima li to neke veze s njenom nacionalnom pripadnošću, porijeklom ili vjeroispoviješću dobio sam sljedeći odgovor: "Ne, osobno sam ateist koji redovno svoje dijete vodi u crkvu na misu, ali moja odluka nema veze s mojim ateizmom, Jednostavno ne želim na vašem ili bilo kojem drugom portalu čestitati Božić. Imate banner na našem Facebooku i više neću davati izjave vezane za ovu temu."

Meni je apsolutno neshvatljivo zašto, ponavljam BESPLATNO S VLASTITIM TEKSTOM I FOTOGRAFIJOM, predsjednica požeškog SDP-a ne želi svojim sugrađanima i članovima svoje stranke čestitati Božić. Možda je dobila naređenje od strane Županijskog vodstva SDP-a ili možda od bivšeg predsjednika požeškog SDP-a više nije moguće saznati. Činjenica je da nitko od gradskih i županijskih čelnika SDP-a nisu istupili da čestitaju Božić, što kao bivši član te stranke smatram veoma žalosnim te zaključujem da je moj istup iz te stranke bio neupitno prava odluka koju nisam požalio niti jednom do sad.

Dragi čitatelji (oni koji su izdržali do kraja ovo pročitati), evo moje kolege s 034 Portala i ja vama i vašim obiteljima najiskrenije čestitamo Božić i želimo sretne i blagoslovljene blagdane.

Ante Mandarić


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI