23.12.2025. | 12:02
Redakcija
Pregleda: 2745
FOTO: 034 portal
Požeška gastronomska scena od danas je bogatija za novi restoran. Na adresi Hrvatskih dragovoljaca 13b u Novom Selu. Danas svoja vrata otvara u 14 sati. Triluna, ugostiteljski objekt koji najavljuje drugačiji pristup vrhunskoj hrani i cjelokupnom doživljaju boravka.
U središtu ponude restorana nalazi se roštilj na drvenom ugljenu, pripreman pod vodstvom iskusnih majstora s dugogodišnjim iskustvom. Upravo se u toj kombinaciji znanja, tradicije i preciznosti krije temelj Trilunine kuhinje, u kojoj se posebna pažnja posvećuje kvaliteti namirnica, načinu pripreme i očuvanju punih, prepoznatljivih okusa.
Jela su osmišljena tako da spajaju klasične gastronomske vrijednosti s modernom prezentacijom, čime se gostima nudi iskustvo koje nadilazi uobičajen restoran. Uređenje interijera prati taj koncept – suvremeno, ali ugodno, prilagođeno kako obiteljskim druženjima, tako i poslovnim susretima ili svečanim prigodama.
Dodatnu vrijednost čine moderno opremljeni apartmani u sklopu objekta, koji Trilunu pozicioniraju ne samo kao restoran, već i kao mjesto za potpuni boravak i odmor.
Uoči blagdana najavljena je i posebna ponuda, pa će se na Badnjak u restoranu posluživati riblji specijaliteti, pripremljeni s istom razinom kvalitete i pažnje koja obilježava cjelokupnu kuhinju Trilune.
Zbog očekivanog interesa gostima se preporučuje prethodna rezervacija, dostupna na broj: 091 556 1798.
Otvaranjem Trilune Požega dobiva novo mjesto koje ambicijom, ponudom i pristupom jasno cilja postati prepoznatljiva točka lokalne i šire gastronomske scene.


