Godišnja skupština Lovačkog saveza PSŽ

Skupština Lovačkog saveza PSŽ
(FOTO: pozega.hr)

19.12.2017. | M.M./pozega.hr
Pregleda: 4930

Članovi Lovačkog saveza Požeško - slavonske županije održali su jučer svoju godišnju skupštinu na kojoj su donijeli  program rada i financijski plan za 2018. godinu.

-Planiramo prihode od 260 tisuća kuna od čega je najveći dio od članarina 1300 lovaca ovog kraja, te od izdavanja iskaznica za gostovanje stranih lovaca, a nastavljamo suradnju s Hrvatskom gorskom službom spašavanja i Parkom prirode Papuk. - istakao je na skupštini predsjednik ovog Lovačkog saveza Zdravko Vujnović.




Nastavit će brojne aktivnosti na podizanju etike, obuci kadrova, natjecanja u streljaštvu i kinologiji itd. Upozoreno je na problematiku šteta od divljači na prometnicama, donošenje Zakona o lovstvu, najam lovišta koja se prostiru po privatnom zemljištu, te pojavu zaraze velikim američkim metiljem, koji uzrokuje smrtnost srneće divljači i ukupno slabljenje brojnosti jelena na ovim prostorima.


- Vi ste dobro organizirani i odgovorni, dokazali ste se zaštitom divljači i humanitarnim radom na čemu vam hvala, a mi se možemo podičiti bogatstvom divljači u našem kraju što je preduvjet za razvoj turizma – kazao je okupljenima gradonačelnik Požege Darko Puljašić.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI