¨Nešto dobro i nešto novo¨ održat će se ove godine u Kaptolu

Advent u Kaptolu
(FOTO: M.M.)

18.12.2017. | M.M.
Pregleda: 2616

Nešto dobro i nešto novo održat će se ove godine, točnije 22. i 23. prosinca u Kaptolu na Trgu Vilima Korajca. Udruga mladih Općine Kaptol priprema za svoje sumještane i sve ostale posjetitelje Advent u Kaptolu.

Priprema za ovu manifestaciju započela je prije dvadeseta dana, kada su zajednički organizirali uređenje adventskog vijenca na Trgu u Kaptolu. Posebnost cijele ove priče uoči Božića je organizacija humanitarnog događaja na kom će se naći za svakog po nešto. Udruga mladih pripremit će kuhano vino i čaj, a naći će se tu i pečenih kobasica, lepinja i drugih prigodnih jela i pića.

U ponudi će biti i prodaja božićnih jelki te raznog unikatnog ručnog rada. Za najmlađe organizirana je pričaonica uz vatru, čitanjem priča i bajki. Sve posjetitelje zabavljat će školski zbor, crkveni zbor, tamburaši i drugi, prigodnim božićnim pjesmama i melodijama. Ovim putem pozivamo sve sumještane da se zajedno podružimo, popričamo te ispunimo ove dvije večeri zajedništvom i prijateljstvom. Predviđeni početak programa za petak i subotu je od 18:00 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI