Hodanje u susret Božiću

čaj za malog zmaja
(FOTO: M.M.)

13.12.2017. | M.B.
Pregleda: 3527

U našoj se županiji već treću godinu redovito, svake srijede sa startom u 18 sati "Hoda do zdravlja". Danas su se šetnji pod nazivom "Hodanje u susret Božiću" priključili svi zainteresirani sugrađani koju su potaknuli djelatnici Veleučilišta u Požegi.




"Naime, drugi se put u našoj županiji organizira javnozdravstveno humanitarna akcija "Čaj za malog zmaja" s ciljem pomoći djeci koja žive u uvjetima siromaštva. Željeli bismo u ovo predblagdansko vrijeme istovremeno istaknuti važnost skrbi za bližnje i zajednicu, ali i važnost brige za vlastito zdravlje te pozvati sudionike da hodaju s nama za podršku djeci u potrebi, dođu na Čaj i ponesu dar za Malog zmaja". - rekla ja Jasmina Kovačević"


Naravno da Grad Požega potiče i podupire sv one akcije koje se odnose na zdravlje i zdrav okoliš i ono što smo uvijek govorili "U zdravom tijelu zdrav duh".





Kao bivši ravnatelj Doma zdravlja, a danas kao gradonačelnik nastavljam ovu akciju "Čaj za malog zmaja" s Centrom za socijalnu skrb i Zavodom za javno zdravstvo PSŽ te pozivam sve sugrađane dođite i pomozimo onima kojima je to najpotrebnije." - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić




Okupljanje sudionika je bilo na štandu kod spomenika Nikoli Tesli (zvečevački park), gdje je bio i cilj. Nakon zagrijavanja uz čaj i vježbe za zagrijavanje, hodalo se  uobičajenom rutom uz nasip, nakon čega su svi prisutni otišli na Rekreaciju gdje se u organizaciji Caffe bara Sportivo u 19:00 sati puštaju lampioni dobrih želja.




Oni koji su mogli i željeli, djeci su na start donijeli poklone kao što su: med, čaj, toplomjer, kapa, šal, rukavice, četkica i pasta za zube, sirup za snižavanje temperature, sirup za iskašljavanje, slikovnica, flomasteri, bojanka, društvena igra...



















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI