Naše političko vodstvo nije krivo

Županov lov
(FOTO: pozega.hr)

12.12.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 8660

Da objasnim unaprijed, čitam slučajno na jednom požeškom portalu i dok čitam, stječem dojam da općina Čaglin slavi jer je zahvaljujući lokalnom političkom vodstvu i velikim uloženim trudom opet uspjela biti najnerazvijenija općina u Hrvatskoj. Dožupan Jakopović i načelnik Bardač su uložili veliki trud kako bi zadržali i učvrstili taj uspjeh, doista su kao političke vođe iz tog kraja dali sve od sebe da se taj san ispuni.

Dožupan Jakopović i načelnik Bardač su zadnjih godina uspješno radili na tom "projektu", bar se tako da pročitati na tom portalu kao i da postoji velika vjerojatnost da se taj uspjeh proširi županijom, a za to je najizgledniji grad Pakrac te općina Jakšić, tko zna.

Na nedavnom lovu kojeg je organizirao naš župan Lojza, počasni gosti bili su gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević i načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević, možda je već to predznak da će čast najnerazvijenijih gradova i općina pripasti i njima.






Ta čast znači da će grad i općina u svoj proračun dobivati više novca iz Zagreba, a taj se novac, kako svi znao, ulaže u razvoj grada i općine, posebno raste broj zaposlenih u zu javnoj službi (sve veći broj državnih službenika) ili će se ulagati u projekte, posebno u građevini- da se ljudi koji su iselili mogu vratiti nazad u novu gradsku rasvjetu, nove stadione ili čak industrijske zone.




Moram ovdje dodati da sam se iznenadio kad sam vidio gradonačelnicu Pakraca Anamariju u dobrom raspoloženju sa županom, no kasnije sam shvatio da je to normalno i VJERODOSTOJNO. Otići se družiti s osobom koja je osumnjičena za nasilje nad ženom i malo s njim slaviti, jasnija poruka od te može se poslati javnosti u Hrvatskoj. S tim činom je pokazala uistinu što kao žena misli o toj cijeloj situaciji sa županom i Marom, apsolutno vjerodostojno!



No, u ovom članku nije tema župan niti njegova fešta sa županijskom vrhom HDZ-a, nego veliki uspjeh općine Čaglin i mogući slijed još nekih općina i gradova; za najsiromašniji i najnerazvijeniji grad ili općinu u Hrvatskoj... Ma što u Hrvatskoj!? Po mom mišljenju mogu konkurirati s cijelom Europom, uljučujući Bugarsku i Rumunjsku, a to je zaista veliki uspjeh!

Dragi čitatelji, ne nasjedajte na glupe priče koje možda čujete od strane nekih političkih vođa naše županije koje govore kako su za stanje u našoj županiji krivi neki tamo teroristi iz Sirije ili Trump iz SAD-a, nitko nije kriv za ovakvu situaciju osim njih!




Političke vođe naše županije s podrškom Crkve i siromašnih poduzetnika našeg kraja uspješno nas vode u tu sjajnu domoljubnu i bogoslovnu budućnost. Nemojte zaboraviti svaki dan im zahvaljivati kad ih sretnete na cesti te im se blago nakloniti kad prolazite pored njih. Ne zaboravite ono što nas Biblija uči "Prije će deva proći kroz ušicu igle, nego bogati u raj." Ako se ravnamo po tome, u raju će biti puno osoba iz Požeštine, ali tamo nećete sresti nikoga iz aktualnog vodstva naše županije... Tko zna!?

Piše: Ante Mandarić
(da ne bi opet netko s portala dobio po "bibi")


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI