Patricija Januš i Brigita Bakić ponovno na postolju

VI državno prvenstvo u powerliftingu i bench press-u
(FOTO: R.M.)

11.12.2017. | R.M.
Pregleda: 4829

Ovaj vikend održano je VI državno prvenstvo u powerliftingu (subota 9.12.) i bench press-u (nedjelja 10.12.) u Virovitici.

Powerlifting klub Body Art vratio se sa sljedećim rezultatima:

Prvi dan je održano natjecanje u powerliftingu, brojni natjecatelji i sjajna konkurencija donijela je neke odlične liftove. Naše šampionke Patricia i Brigita rušile su i državne rekorde!





Patricia Januš zlato u kategoriji open do 57 kg i bronca u apsolutnoj žene open + državni rekord (popravila je svoj)u BP (bench press) 80 kg!

Brigita Bakić zlato u kat juniori do 57 kg i bronca u apsolutnoj juniori + državni rekord u BP 72,5 kg i rekord u MD (mrtvo dizanje) 135 kg! Brigita je planski skinula nekoliko kilograma i prvi puta nastupila u nižoj težinskoj kategoriji i nismo pogriješili.




Uz njih, naša nova natjecateljica (prvo državno natjecanje, drugo ukupno) Emilija Zailac bronca u kat open do 84 kg.

Uz naše dame, u subotu se natjecao i junior Antonio Miletić u kategoriji do 74 kg i osvojio je srebro. Čestitam na, prvi puta iznad 100 kg, čučnju 105 kg (njegov osobni rekord).

Drugi dan održano je natjecanje u bench press-u.

Patricija podiže 75 kg (nešto manji lift zbog umora od prethodnog dana), ali i s tim liftom uzima duplo zlato, u svojoj kategoriji i u apsolutnoj kategoriji žene open. Bravo champ!

Njen tata, Davor Januš, osvaja zlato u masters II invalid do 93 kg i zlato apsolutna masters II invalid.

Naš mladi tata, Darijo Marković, nakon napornih "priprema" s blizancima osvaja srebro u kat open do 105 kg.

Državno je iza nas, vratili smo se prvi dan (powerlifting) s 2 zlata, 1 srebro, 3 bronce i 3 državna rekorda. Drugi dan (bench press) 4 zlata i 1 srebro. Ponosan sam na naš BODY ART TEAM!



Čestitke organizatorima i svim natjecateljima na odličnom natjecanju.

Vikend je bio iznimno naporan za sve, to nam je ujedno i završetak "dizačke" sezone i sada je vrijeme oporavka i saniranja sitnijih ozljeda, kao i uživanja u nadolazećim blagdanima. Nakon toga krećemo po nove rekorde! - rekao je Robert Međugorac




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI