Pleterničani uoči blagdana pozivaju sve na mnogobrojne manifestacije

Grad Pleternica
(FOTO: M.M.)

30.11.2017. | M.M
Pregleda: 4215

Gradonačelnica Grada Pleternice Antonija Jozić danas je s dogradonačelnikom Domagojem Katićem i direktoricom Turističke zajednice Grada Pleternice predstavila i najavila bogat program Adventa te proslavu Dana Grada Pleternice.

"Ispred nas je jedan bogat program u kojem su uključeni Grad Pleternica i Turistička zajednica Grada Pleternice te udruge koje tradicionalno organiziraju manifestacije.

Program kreće od sutra 1. prosinca s jednom novinom koja je na inicijativu udruge Tomo Perić Buk gdje su najmlađi napisali domoljubne pjesme te će se održati u našoj knjižnici. Nakon toga nastavljamo s manifestacijom običaji starog zavičaja koji organiziraju KUD Rama Pleternica i tradicionalni koncert treću godinu povodom Dana Grada Pleternice. Na koncertu će svirati grupa "Vigor", na koncert je besplatan ulaz za sve s početkom 3. prosinca od 20:00 sati.






Posebno bih željela napomenuti da Advent u Pleternici obuhvaća i proslavu Dana grada sa svečanom sjednicom koja će biti održana 6. prosinca polaganjem vijenaca i svetom misom gdje će biti predstavljeni svi uspjesi našeg grada, izazovi s kojima se nosimo te plan za buduće razdoblje, a razloga za zadovoljstvo je puno gledajući ovu godinu i buduću." - rekla je gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić




"Program koji osim redovnih manifestacija, imat će i bogat program u knjižnici svakog utorka i četvrtka za našu djecu i mlade kroz, a božićne blagdane nastavlja se i "Vila pričalica" i animirani filmovi za odrasle.

Još jedna novina je Božićni sajam uoči Badnjaka u Gradskom parku gdje ćemo imati običaje badnjaka, uprizorenje živih jaslica što je centralni događaj našeg Adventa." - dodala je Marija Šarić direktorica Turističke zajednice Grada Pleternice




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI