Za Lorenu se skupilo potrebnih 30.000 eura

Lorena ide na operaciju!
(FOTO: 24sata.hr)

27.11.2017. | 24 sata
Pregleda: 5099

Prva djevojčica u Europi sa sraslim čeljustima, Lorena Amidžić iz Črnkovaca, zahvaljujući donacijama hrvatskih građana će ipak dobiti prijeko potrebnu operaciju. Sa svojim je roditeljima danas krenula put Austrije gdje će joj vrhunski europski tim razdvojiti čeljusti i doslovno joj spasiti život.

- Nema riječi kojima bismo mogli dovoljno izraziti zahvalnost svim znanim i neznanim ljudima koji su nam kroz različite oblike pomoći izašli u susret u spašavanju života naše Lorene, jer svaka je donacija, pa i ona najmanja, bila korak bliže k našem cilju da ju odvedemo na spasonosni operativni zahvat, izjavila je Lorenina majka Anamarija Vidmar Amidžić za Glas Slavonije.

Samo u prvih 48 sati skupilo se više od 30.000 eura!


U samo 48 sati od prvog apela za pomoć, građani su donirali preko 30.000 eura, svotu koja će pokriti Loreninu operaciju u Linzu, te putovanje i boravak njezine obitelji tijekom liječenja. Iako je Lorenina majka već nekoliko puta apelirala za pomoć HZZO-u, do danas im se nitko nije javio s povratnom informacijom. Umjesto iščekivanja odgovora, sredinom studenog obratila se putem medija javnosti za pomoć, u strahu da do datuma zakazane operacije neće od Zavoda dobiti potreban novac.


www.24sata.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI