Čitanost lokalnih medija u našoj županiji

034 Portal
(FOTO: 034 Portal)

18.11.2017. | Ante Mandarić
Pregleda: 4050

Dragi čitatelji, svaka tri mjeseca radimo analizu čitanosti utjecajnih lokalnih medija u našoj županiji, stoga ćemo i danas objaviti aktualno stanje i kratku analizu.

Podatke izvlačimo iz baze dostupnih podataka tvrtke SimilarWeb koja se bavi analizom web stranica. Nažalost, ostali mediji ne objavljuju javno svoje podatke o čitanosti, niti se  pojavljuju na vodećoj web stranici Gemius koja objavljuje čitanost medija u Hrvatskoj.

Ako vas zanima, možete ovdje kliknuti i vidjeti rezultate na nacionalnoj razini: naš i vaš požeški portal 034 drži se na vrhu, bez obzira na činjenicu da smo lokalni portal u jednoj od najmanjih županija u Hrvatskoj (cca svega 75 000 stanovnika).


Ti su podaci dostupni svima koji nas prate i na našem impressumu u donjem dijelu stranice gdje se nalaze linkovi za SimilarWeb stranicu. Podaci su normalni za cijelu Hrvatsku (posebice velike gradove poput Zagreba, Rijeke, Splita itd.), a i za ostatak svijeta, osim Sj. Koreje u nekoliko država u Africi te su ključni za prodaju reklama i plaćanje istih.


No, u Požegi je ipak stanje malo drukčije i ovdje se po nekom drugom ključu dijele novci medijima te se važu mediji koji nemaju baš neku  čitanost i ne igraju nikakvu važnu ulogu u životima žitelja županije. Zato naša županija i je tako uspješna, ako niste znali.

Naravno, ima onih koji su shvatili bit oglašavanja i važnost čitanosti te se oglašavaju kod nas.

Posebnu inteligenciju oglašavanja i dijeljenja novca medijima pokazao je bivši gradonačelnik bogatog grada Požege Vedran Neferović, a nadamo se uskoro i bivši dožupan.

No, evo rezultata u tablici ispod.



Nije da se hvalimo, no svi ostali požeški mediji zajedno nemaju ni pola čitanosti koju ima 034 Portal a to je sve zahvaljujući vama, našim čitateljima. Mi ćemo se i dalje truditi koliko toliko biti neovisni i služiti u svrhu javnog interesa stoga nas i dalje podržavajte pa da ovaj izvrstan rezultat popravimo za tri mjeseca.

Hvala vam puno!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI