Učenici i učitelji Kanižlićeve škole odali počast žrtvama Vukovara

OŠ Antuna Kanižlića Požega
(FOTO: M.M.)

17.11.2017. | M.M
Pregleda: 4243

Učenici i učitelji OŠ Antuna Kanižlića danas su odali počast žrtvi Vukovara paljenjem svijeća, molitvom i pjesmom u dvorištu škole.




"Ovo nam je šesta godina obilježavanja Dana Vukovara gdje se nastojimo sjetiti svih naših poginulih u Domovinskom ratu i Požeštini.






Naš projekt ima više dijelova, a prvi dio je rad na nastavi gdje učenici proučavaju Domovinski rat i svoje radove izlože u prostorima naše škole. Drugi dio je komemorativni gdje se pale svijeće i kratkim programom se odaje počast našim poginulim braniteljima te na kraju imamo tribinu gdje se bavimo Domovinskim ratom na različite načine.




Ove godine ćemo imati tribinu na temu Pisanje knjiga o Domovinskom ratu, a tribina će se održati na Veleučilištu u Požegi jer nastojimo probuditi domoljublje u našim učenicima kao odgojna ustanova s nadom da će naši mladi voljeti svoju domovinu kao i naši branitelji koji su dali život za nju." -rekla je Klaudija Gašpar voditeljica projekta "Vukovar"
















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI