Požežanin Nikola osvojio zlatnu medalju za svoje inovativne hrvatske suvenire

Nikola sa svojim suvenirom
(FOTO: Privatna kolekcija)

13.11.2017. | N.R.
Pregleda: 12160

Hrvatska kockica, srce, suvenir cijele Hrvatske je zamišljen kao univerzalni multifunkcionalni suvenir Hrvatske. Element kockice je ukomponiran u više funkcionalnu formu suvenira koji je ujedno i poklon i iskoristivi element radnog, uredskog stola.

Raspon materijala je neograničen, ali se sugerira hrvatski slavonski hrast. Suvenir ima i svoju grafičku inačicu koja tvori srce stilizirano iz crvene kockice. Bijela kockica je rezervirana za tekst odnosno naziv bilo kojeg grada, mjesta, županije u Hrvatskoj.





Atraktivnost suvenira sada je podkrijepljena i njegovom praktičnošću, odnosno daje mu uporabu te ga izdvaja od "mrtvog” suvenira, podsjetnika koji tamo negdje skuplja prašinu, stavljajući ga sada u praktičnu uporabu kao svakodnevni podsjetnik na dragu destinaciju.





Namjena inovativnog suvenira je želja za univerzalnim vizualnim elementom

Namjena in Hrvatske koji nam je godinama bježao locirajući se tek od općine do općine, odnosno gradova i županija. Napokon imati suvenir koji svojom grafičkom inačicom sugerira ljubav i srce iz i prema domovini ukomponiranog u elemente prepoznatljivosti Republike Hrvatske, sada sa praktičnom multifunkcionalnom primjenom koja koketira i sa poznatim Penkalom kroz stalak za naliv pera, penkala te vizitke i/ili državnu zastavu, pruža svojevrsnu osobnu personalizaciju objekta i bijeg od klasičnih već viđenih, nažalost šabloniziranih uvoznih suvenira.




Budi uzor®/Inova® 2017. je najveća izložba inovacija u Jugoistočnoj Europi ove godine sa više od 500 sudionika iz više od 15 država sudionica.

O uspjehu projekta govori činjenica da predstavlja pobjednika na nacionalnoj razini za natjecanje Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2017. (European Enterprise Promotion awards – EEPA 2017.). EEPA je priznanje kojim Europska komisija svake godine nagrađuje projekte i inicijative javnih tijela s ciljem promicanja poduzetništva.




Nikola Radmirović osvojio je dvije nagrade; ZLATO za suvenir cijele Hrvatske te titulu NAJBOLJE INOVACIJE U TURIZMU.

Čestitamo Nikoli na odličnom uspjehu i želimo mu sreću u daljnjem stvaranju.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI