Kutjevački judaši iz Jastrebarskog donijeli šest medalja

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

12.11.2017. | H.P.
Pregleda: 2362

Na međunarodnom judo kupu "Jaska" održanom u Jastrebarskom, nastupili su i judaši judo kluba "Kutjevo" zajedno sa svojom sekcijom iz Čaglina.

Nastupili su sa pet natjecatelja te su kući donijeli čak šest medalja. Na turniru je sudjelovalo oko 500 natjecatelja iz 36 klubova.





U velikoj konkurenciji, zlatnu medalju osvojile su Ivona Švajda te Ivona Bošnjak, koja je osvojila i srebrnu medalju u starijem uzrastu. Srebrnu medalju osvojio je još i Jakov Šipoš. Dvije brončane medalje osvojila je Ela Škopec u svojoj kategoriji te starijoj uzrasnoj skupini.


Ovaj puta bez plasmana ostao je Jona Šipoš. Za nagradu, djeca su u Karlovcu uživala u Mc`donalds-u.Na ovom natjecanju nastupili smo sa jednom od najmlađih ekipa te dokazali da klub ima blistavu budućnost s tako kvalitetnim pomlatkom.




Ovo je ujedno i zadnji turnir u ovoj godini u Hrvatskoj, predstoje nam još jedan međunarodni turnir u Srbiji te BIH, kao i pripreme za polaganje učeničkog KYU pojasa.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI