U punom jeku radovi na asfaltiranju spoja Rudinske i Zelene ulice

Naslov slike
(FOTO: 034 portal)

12.11.2017. | pozega.hr
Pregleda: 4873

Gradonačelnik Darko Puljašić sa svojim je zamjenicima danas obišao radove na izgradnji pristupne ceste, točnije spoja Rudinske i Zelene ulice kod novog dječjeg vrtića u Požegi, koja će činiti jedan kružni tok koji će omogućiti brži protok vozila, a time i olakšati prvenstveno roditeljima probleme s parkiranjem i dovoženjem djece u vrtić.



Riječ je o radovima vrijednim 1,5 milijuna kuna koje izvodi tvrtka Niskogradnja Jurčak. Radovi su trenutno u fazi asfaltiranja prometnica i staza, a njihov završetak očekuje se kroz idućih desetak dana, ako vremenske prilike to budu dopuštale. Dužine ulice je 145 metara, širina je 5,5 metara s proširenjima na zavojima što će omogućiti 25 novih parkirališnih mjesta na spojnoj cesti, te deset parkiranih mjesta u Rudinskoj ulici.


Po završetku radova na asfaltiranju, preostaje još uređenje unutar parcele samoga vrtića, izrada pješačkih staza te uređenje bankina, odnosno zelenog dijela uz samu prometnicu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI