Dodijeljeni certifikati građevinskim radnicima za energetski učinkovitu gradnju

FOTO: M.M.

11.11.2017. | M.M
Pregleda: 4242

Jučer su uručeni certifikati prvim polaznicima izobrazbe građevinskih radnika u energetski učinkovitoj gradnji Trening centra u Požegi.




Izobrazbu je prošlo sedam zidara, tri soboslikara-ličioca, jedan tesar, tri krovopokrivača, pet montera suhe gradnje i četiri fasadera.


"Nakon završene izobrazbe dodijelili smo certifikate polaznicima prve skupine trening centra u Požegi za energetsku izobrazbu u sklopu projekta CROSKILLS.





Obrtnička škola je u sklopu projekta CROSKILLS bila partner i aplicirala je da bude jedan od 12 centara u Republici Hrvatskoj energetski učinkovite gradnje.Izobrazba se odnosni na ljude koji već rade u građevinskom sektoru, žele osnažiti I dobiti nova znanja po pitanju energetski učinkovite gradnje, a odnosni se na šest zanimanja ( zidar, tesar, soboslikar - ličilac, monter suhe gradnje, fasadere i krovopokrivače)




Škola je aplicirala za sva zanimanja što je i dobila i moram naglasiti da je ova izobrazba bila za sve polaznike besplatna.

Ova grupa je prošla izobrazbu u punoj sezoni te ćemo za ubuduće voditi računa da to bude u "mrtvoj sezoni", a polaznici su odradili od 10 do 30 sati prakse i teorijskog dijela." - rekla je ravnateljica Iva Šnajder










Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI