Otvorena nova radna mjesta za 40 ljudi

Tvornica LED rasvejete Pakrac
(FOTO: Pakrački list)

07.11.2017. | Grad Pakrac
Pregleda: 16738

U Gospodarskoj zoni Pakrac 5, smještenoj u Bolničkoj ulici u Pakracu, u petak 10. studenog svečano će biti otvoren novi proizvodni pogon LED rasvjete u vlasništvu tvrtke Detas. Pogon je izgrađen na 2.000 četvornih metara, uz istu toliku površinu uređenog okoliša oko tvornice.

Vrijednost investicije je 5 milijuna kuna i u cijelosti je financirana sredstvima vlasnika tvrtke dok je Grad Pakrac investitora u cijelosti oslobodio plaćanja komunalnog doprinosa u iznosu od 140.000 kuna.

O Detas grupi u Hrvatskoj


Podružnica Detas Grupe u Hrvatskoj osnovana je krajem 2012. godine kao prodajni i inženjerski ured za Srednju i Istočnu Europu. Početkom 2015. godine započinju proizvodnu aktivnost u Lipiku, trenutno u proizvodnji zapošljavaju 15 djelatnika, a u prodaji i inženjeringu njih 6.


U listopadu 2017. završavaju izgradnju proizvodnog pogona od 2000 m2 u Pakracu, a tijekom sljedeće dvije godine planiraju zapošljavati 40 zaposlenika u proizvodnji.

Hrvatska podružnica Detas Grupe je izvozno orijentirana i danas iz Hrvatske izvoze proizvode iz DLEDS asortimana u Njemačku, Austriju, Slovačku, Češku, Sloveniju, Mađarsku, BiH, Srbiju, Crnu Goru, Poljsku, Estoniju i Kosovo.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI