Novi v.d. ravnatelja je Požežanin Alen Kovačević

v.d. ravnatelja Alen Kovačević
(FOTO: Google)

02.11.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 15312

Nakon što je završio gotovo trodesetljetno radno iskustvo u Glazbenoj školi u Požegi, bivši ravnatelj spomenute ustanove Valentin Veljko Škorvaga svoju ravnateljsku palicu je predao prof. Alenu Kovačeviću. Profesor Kovačević je tako s jučerašnjim datumom postao vršitelj dužnosti na mjestu ravnatelja Glazbene škole Požega.

Alen je rođen 1978. godine u Požegi gdje je završio osnovnoškolsko glazbeno obrazovanje u sviranju harmonike, u Osijeku je završio glazbenu pedagogiju, a u Zagrebu Glazbenu akademiju- smjer klavir. U Glazbenoj školi Požega zaposlen je gotovo 17 godina, a sa svojim bendom godinama svira razna događanja među kojima su pratnje na koncertima poznatim hrvatskim renomiranim glazbenicima.

Alen je najstariji sin u poznatoj požeškoj glazbenoj obitelji Kovačević i otac je dvije prekrasne djevojčice.


Službeni natječaj za radno mjesto ravnatelja Glazbene škole bit će objavljen u dogovoru sa županijom, a doznajemo kako je upravo prof. Kovačević apsolutni favorit za to mjesto.


Profesoru Kovačeviću želimo svu sreću na novom radnom mjestu i radujemo se daljnjoj suradnji s Glazbenom školom Požega.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI