Požeški HRVI na otoku Rabu

HRVI na Rabu
(FOTO: D.M.)

27.10.2017. | D.M.
Pregleda: 3445

Suradnja požeških i rapskih branitelja i dalje se nastavlja, i postaje primjer uspješnog spajanja hrvatskoga primorja i slavonske ravnice. Požeški i rapski branitelji, dragovoljci i vojni invalidi već godinama zajedno provode dane naizmjence, i u Požegi i na otoku Rabu, pri tome se družeći, surađujući na kulturnom, športskom i gospodarskom polju.




Prije skorašnje posjete Rapskih dragovoljaca Požegi, Rab je posjetila braniteljska delegacija iz Požege, povodom proslave Dana hrvatskih branitelja grada i otoka Raba. Ovoga puta na Rab su otputovali Zdenko Vukić, dopredsjednik HVIDR-e Požeško-slavonske županije, i Rajko Augustinović ispred HVIDR-e grada Požege, kojima su u organizaciji puta pomogli Grad Požega i Požeško.slavonska županija. Požeške invalide na Rab je pozvala Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata.I ovaj puta domaćini su im bili HRVI Marino Poldan, i Duško Matušan Čobi, predsjednik Udruge veterana Domovinskog rata Raba.






Požežani su sudjelovali u proslavi Dana hrvatskih branitelja Raba od 23. do 25. listopada. Između ostaloga sudjelovali su u promociji knjige admirala Davora Domazeta Loše "Admiralovi zapisi 2", u paljenju svijeća i polaganju vijenaca za poginule branitelje, na sv. misi, u obilasku bojnog broda "Cavtat", te na svečanoj sjednici Gradskog vijeća.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI