Studijsko putovanje na Veleučilište u Karlovac i Plitvička jezera

Udruga diplomiranih studenata Veleučilišta u Požegi
(FOTO: P.L.)

23.10.2017. | P.L.
Pregleda: 4072

Članovi, simpatizeri i podupiratelji Udruge diplomiranih studenata Veleučilišta u Požegi proteklog vikenda su bili na studijskom putovanju.




Domaćin na Veleučilištu u Karlovcu im je bio dr. sc. Bojan Matijević, koji ih je poveo u turistički obilazak Karlovcu,  nakon čega su posjetili tamošnje Veleučilište, na kojem preko 4000 studenata studira na  8 različitih studija, od kojih su prepoznatljivi prehrambeni studij te studij lovstva i zaštite prirode.


Na prehrambenom studiju studenti se nakon nekoliko semestara odlučuju za smjer mljekarstva ili za smjer pivarstava.





Posebno zanimljiv je bio obilazak kemijskog laboratorija, mljekarskog praktikuma, učionice s trofejima za studij lovstva i zaštite prirode te pivarskog praktikuma gdje su kušali vrlo ukusno pivo koje proizvode tamošnji studenti. 




Na kraju posjeta članovi udruge Alumni VUP domaćina su upoznali s radom Veleučilišta u Požegi i s aktivnostima udruge, nakon čega su se uputili u obilazak Plitvička jezera.




Udruga diplomiranih studenata Veleučilišta u Požegi


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI