Održan muzejski program za osobe treće životne dobi ¨Tko uči, ne stari!¨

Gradski muzej Požega
(FOTO: M.M.)

11.10.2017. | M.M.
Pregleda: 2933

Danas je u Gradskom muzeju Požega održana radionica i druženje za osobe treće životne dobi uz izložbu "Bertuchovo slikovno carstvo" i delicije "Muzej u loncu", a sve to je bilo pod sloganom "Tko uči, ne stari".




"Dolaskom u muzej, muzejskog pedagoga otvorile su se mogućnosti za edukaciju, druženje i otvaranje čarobnog svijeta izložbi ne samo učenicima već i osobama treće životne dobi.


Tako da nam je iznimno drago kada u ovom mjesecu obilježavamo "Dan starijih osoba" pokrećemo inicijativu da ovakve radionice i druženja postanu praksa." - rekla je Maja Žebčević Matić ravnateljica Gradskog muzeja u Požegi





"Radionica i druženje je krenulo razgledavanjem izložbe "Bertuchovo slikovno carstvo", te smo nakon toga napravili kviz kako bi ponovili i vidjeli koliko su upamtili u prezentiranju ove izložbe.




Nakon izložbe, pripremili smo im jela iz "Muzeja u loncu" koja su bila povezana i s jednim dijelom izložbe odnosno začinima kao što su (klinčići, cimet i ostali )." - rekla je Ljiljana Marić, muzejska pedagoginja




Po završetku ovog druženja osobama treće životne dobi priređene su bojanke za odrasle s motivom broda.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI