Lavovska borba: Kutjevčani iz bunkera pobijedili Hajduk

Ilustracija
(FOTO: 034portal/prt scrn)

19.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9667

U današnjim utakmicama zadnjeg kola jesenskog dijela prvenstva u 1. županijskoj nogometnoj ligi najveće iznenađenje dogodilo se u Pakracu. Drugoplasirani Hajduk na domaćem je terenu izgubio od pretposljednjeg Kutjeva tijesnim rezultatom 2:3, a pobjednički pogodak gosti su zabili u zadnjim trenutcima utakmice.

Krenimo od početka. Kutjevčani su u Pakrac došli desetkovani, s ravno 10 igrača, od kojih je sedam juniora, i jednim golmanom. Pakračani, iako također nisu bili kompletni, ušli su u utakmicu možda previše opušteno, priznaje trener Hajduka Zoran Hofman. Gosti igraju potpuni bunker, zatvaraju svoj šesnaesterac i iz prvog protunapada prelijepim pogotkom Ante Majstorovića postavljaju 0:1. Takav rezultat ostaje do kraja poluvremena.

Hofman: Gosti su se borili lavovski


U drugom poluvremenu domaćini nastavljaju napadati. Golovima Gorana Barišića i Valentina Jiraseka uspijevaju preokrenuti rezultat u svoju korist. Imali su još nekoliko čistih prilika koje nisu iskoristili, a to su kaznili, opet iz protunapada, Ivan Mitrović i Mario Stojić za konačni rezultat 2:3.


- Imali smo inicijativu na terenu, lopta je bila u našem posjedu barem 80 posto utakmice. Nismo realizirali mnoge prilike. Oni su triput prešli centar i postigli su tri gola. Borili su se kao lavovi i na kraju su zasluženo pobijedili. Ne znam samo jesu li se tako borili zbog sebe ili su igrali i za Slavoniju, ali čestitam im na zasluženoj pobjedi - rekao je trener Hajduka Zoran Hofman u razgovoru za 034portal.

Igrali za svoju guzicu

Nakon današnje utakmice u Pakracu, naime, požeška Slavonija ima veliku priliku da sutra u Jakšiću pobjedom ili remijem preuzme drugo mjesto Hajduku.

- Mi smo igrali isključivo za svoju guzicu - tvrdi trener Kutjeva Pero Majstorović. - Ove sezone će iz prve lige ispasti dva do četiri kluba, a mi smo trenutačno pri samom dnu ljestvice. Hajduk je odlična momčad, jedna od boljih u ligi i mogli su pobijediti. No, borili smo se i ova tri boda su nam značajna kako bismo se u proljetnom dijelu prvenstva lakše mogli odlijepiti od dna.

Dinamo (V) - Tim osvježenje 4:0

Vidovčani su na svome terenu glatko svladali goste iz Kuzmice 4:0. Pogotke su postigli Matej Romštajn (dvostruki strijelac), Stjepan Adžić i Robert Jaroš.

Papuk - Sulkovci 5:0

Još uvjerljivije Papuk je dobio Sulkovce u Velikoj, i to golovima Marinka Miškića (2 pogotka), Ivana Antunovića, Ivana Peharde i Dinka Kamenčaka. Prema riječima veličkog trenera Damira Bognara, bila je to izrazito fer i korektna utakmica u kojoj su domaćini zasluženo pobijedili.

Požega - Eminovci 5:1

Zanimljivo je bilo na Rekreaciji, gdje je momčad Požege potopila "žutu podmornicu" iz Eminovaca. Gosti su na samom početku utakmice poveli pogotkom Josipa Švađimunovića, no onda su se Požežani razigrali te golovima Matiasa Šulca, Ivana Škode i Miroslava Lujića pobjeđuju 5:1.

Vrgoč: Protiv Slavonije napadački

Sutra će biti zanimljivo u Jakšiću, gdje u goste dolazi požeška Slavonija. Trener Jakšića Goran Vrgoč najavljuje žestoku borbu njegove momčadi, nema govora o bunkeru ili igri samo u obrani. S druge strane, Slavoniji je dovoljan i bod kako bi jesenski dio prvenstva završila na drugom mjestu. Kaptol, koji je već osigurao naslov jesenskog prvaka, dočekuje jaku Mladost iz Pavlovaca. BSK će u Buku igrati protiv rajsavačkog Dinama, a Croatia će u Mihaljevcima dočekati Vetovčane.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI