Šimunović i Jozipović vratili Lipik na vrh nakon odličnog derbija

Mihaljevci
(FOTO: M.M.)

08.10.2017. | M.M./sportalo.com
Pregleda: 3023

LIPIK – DINAMO 2:0

Derbi u Lipiku opravdao je očekivanja, veliki broj gledatelja mogao je uživati u dobroj nogometnoj predstavi u kojoj su i jedni i drugi težili nadigravanju, napadu a ne destrukciji što je u svakom slučaju pohvalno za obje momčadi i njihove trenere. U konačnici Lipik je nastavio svoju seriju bez poraza, dok je takva Dinamova serija došla kraju. Šimunović se najbolje snašao nakon kornera i u 28. minuti donio prednost domaćinu koji ju je uspio sačuvati do samog kraja, a tada je pobjedu zapečatio sjajni Josip Jozipović koji polako postaje prvo ime prvenstvenog lidera.

– Pokazalo se i danas da utakmice budu odlične kada se sastanu ekipe koje se žele nadigravati. Puno ljudi je komentiralo da je utakmica bila odlična, i potpuno se slažem s tim. Bio je to nogometni praznik, bilo je borbe, bilo je lijepih poteza a sve u sportskom nadigravanju, bio je to nogomet! Protivnik je prava ekipa, ali mislim da smo zasluženo pobjedili, bili smo ipak nešto kvalitetniji i konkretniji. Vučemo i dalje jednu lijepu priču tokom čitave sezone, vratili smo se na vrh i naravno da sam jako zadovoljan i ponosan na svoje igrače – nakon susreta je rekao prezadovoljni Tomislav Kužilek.


 Drugi gol smo dobili sa sučevim zviždukom tako da ga i ne brojim na neki način. Utakmica je bila jako dobra, oni su zabili nakon prekida sretno i spretno, sačuvali to do kraja i zasluženo pobjedili, nikakvog prigovora na to nema. S druge strane da smo osvojili bod ne bi bilo nimalo nezasluženo, imali smo svoje prilike koje nismo iskoristili. Čestitke domaćinu, mi se okrećemo nastavku prvenstva, želimo se vratiti pobjedama – komentar je Ive Čabraje, trenera Dinama.


TIM OSVJEŽENJE – CROATIA  3:2

Prava nogometna ljepotica odigrala se na kuzmičkoj "Areni svjetlosti” u večernjem terminu. Tim osvježenje i Croatia odigrali su sjajnu nogometnu partiju u kojoj je na kraju domaćin bio sretniji. Teško je reći spretniji i sretniji, no njima je to ionako manje važno, bodovi su na računu! Josip Sesar i Matej Novak u prvom su poluvremenu okrunili bolju igru Tim osvježenja i donjeli svojoj momčadi mirno vodstvo, no u posljednjim trenucima prvog dijela Josip Zaler vraća goste u igru. Što se događalo u svlačionici gostiju na odmoru ne znamo, ali je djelovalo sjajno, Croatia je odigrala fenomenalnih 45 minuta u nastavku i – ostala bez boda! Bičanić je u 2. minuti nastavka poravnao, gosti su imali nekoliko odličnih prilika, vratar domaćih Siniša Klasić je spašavao, a onda je vratar i donio pobjedu Tim osvježenju. Samo ne njihov nego iskusni golman Croatije Krunoslav Buturac koji je praktično sam sebi ubacio loptu u mrežu nakon jednog prilično neopasnog pokušaja Tomislava Banožića koji se ni kriv ni dužan upisao u strijelce.

– Moram reći da nas je danas sreća pomazila, gosti su u drugom poluvremenu bili stvarno odlični, nadigrali su nas ali eto na kraju su bodovi ostali nama. Možda nam se danas vratilo ono što smo u Gradcu promašili i dobili. Naravno, čestitam svojim igračima na borbi, to je bilo na dobrom nivou, a gostima zaista sve pohvale za igru. Još bih istaknuo i korektnost svih aktera, ponekad su naši međusobni dvoboji znali biti vrući, ali danas je stvarno ponašanje svih bilo za sve pohvale, borbeno ali apsolutno sportski – zadovoljan je Ivo Papak nakon nove pobjede.

– Nemam ni jedne zamjerke mojim igračima za igru u drugom poluvremenu, ostavili su srce na terenu, odigrali odlično i zaslužili smo sva tri boda, a na kraju smo ostali bez ičega. To je nogomet! Čestitam Kuzmici na pobjedi – kratak je bio Bernard Raguž.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI