Neslužbeno doznajemo - Županu Tomaševiću pretresena kuća i oduzeto oružje

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

04.10.2017. | M.M.
Pregleda: 9793

Danas smo dobili mail od PU požeško-slavonske, vezano za jučerašnji tekst "Neferović novi župan? Ili ne?" odnosno za dio teksta iz toga članaka "Zanimljiva činjenica za čitatelje je da se u ovakvim slučajevima optuženiku oduzima oružje (ako ga posjeduje), a poznato je da župan u svom vlasništvu ima dvije puške i pištolje. U ovom slučaju mjera oduzimanja nije određena." koji prenosimo u cijelosti.

"Poštovani,

Vezano za članak koji je objavljen na stranici 034 portala pod naslovom "Neferović novi župan? Ili ne?" tj. dio članka: "Zanimljiva činjenica za čitatelje je da se u ovakvim slučajevima optuženiku oduzima oružje (ako ga posjeduje), a poznato je da župan u svom vlasništvu ima dvije puške i pištolje. U ovom slučaju mjera oduzimanja nije određena." obavještavamo vas da je policija poduzela sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti te o tome izvijestila nadležna pravosudna tijela.


S poštovanjem, PU požeško-slavonska"



Upit smo poslali pravosudnim tijelima jeli odrađen pretres kuće od strane policijskih službenika i jeli Tomaševiću oduzeto oružje te ćemo po primitku isti i objaviti.

Dok neslužbeno doznajemo da je oružje koje posjeduje Alojz Tomašević pretresom kuće od strane policijskih službenika ipak izuzeto.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI