Otvoren Dječji tjedan u Požegi

Otvorenje Dječjeg tjedna u Požegi
(FOTO: M.B.)

02.10.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 2983

U organizaciji DND Požega, a pod pokroviteljstvom Grada Požege, održava se manifestacija Dječjeg tjedna čiji je program ove godine malo drugačiji, okrenut stvaralaštvu i istraživanju.




Tako je danas točno u podne otvorena manifestacija Dječjeg tjedna uz okupljanje na Trgu svete Terezije, puštanjem balona, dijeljenje poruka odraslima, obraćanje "malog i velikog " gradonačelnika okupljenima.


"Najvažniji tjedan u našem gradu je upravo tjedan djece jer ste vi najvažniji u ovom gradu. Drago mi je što je udruga djece preuzela ovu organizaciju. Grad Požega će uvijek podržavati ovakve manifestacije. A vama, djeco, želim da uvijek budete djeca", rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.








Ines Čereg upoznala nas je s programom koji Dječji tjedan donosi. "Srijeda - u knjižnici OŠ "Dobriša Cesarić", u 18 sati, održat će se prezentacija o volontiranju. Kratko će se upoznati djecu sa načinom volontiranja, što je to, kako se uključiti.

Četvrtak - ispred OŠ "Dobriša Cesarić"u 8 sati uređivat će se kutak oslikavanjem jednog zida, kako bi pridonijeli življenju u ljepšem okruženju.

Petak- Pokaži što znaš, igre vještina i spretnosti, 16 sati na Rekreaciji Upoznavanje i prezentacija TAEKWONDO-a , razgibajmo se uz Scenski studio ARTina i Školom tenisa.



Subota -okupljanje pred Gradskom kućom u 8,30 i izlet na Požešku goru  pod vodstvom planinara iz planinarskog društva Sokolovac. Tema izleta je " Kako je lijep moj kraj", hrana iz naprtnjače, pozitivna energija i svi su dobro došli."

Fotogaleriju otvorenja Dječjeg tjedan pogledajte ovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI