U Požegi obilježen Međunarodni dan starijih osoba

Međunarodni dan starijih osoba
(FOTO: M.M.)

29.09.2017. | M.M.
Pregleda: 5104

Danas je u Domu  za starije i nemoćne osobe Požega  obilježen Međunarodni dana starijih osoba pod sloganom "Stariji ljudi kao nova snaga za razvoj".

"Ovaj dan je prigoda da glasnije progovorimo o pravima starijih osoba i osoba treće životne dobi , koji čine sve veći postotak stanovništva, a čiji su socijalni položaj kao i životne prilike, često vrlo teške.

Svim osobama treće životne dobi čestitam Međunarodni dan starijih osoba želeći im kvalitetniji život i aktivno sudjelovanje u društvenoj zajednici, a našim korisnicima bih poželjela još puno sretnih i bezbrižnih godina, puno zdravlja i osobnog zadovoljstva." rekla je ravnateljica Doma za starije i nemoćne Požega Ružica Alaber






Obilježavanju Međunarodnog dana starijih osoba prisustvovali su pročelnica Ureda za društvene djelatnosti Vesna Vlašić i predsjednik Upravnog vijeća Doma Vjekoslav Potočanac dok je svetu misu održao kapelan Požeške biskupije Robert Kupčak.




Nakon svete mise i uvodnih riječi korisnici Doma Požega i Domski zbor održali su bogati kulturni program uz glumu, pjesmu i ples.













Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI