Modnom revijom Ivice Skoke za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti

Humanitarna kampanja
(FOTO: M.M.)

20.09.2017. | M.M.
Pregleda: 1769

Zagrebački LIONS klub Lenuci s prvim jesenskim danima u humanoj je misiji za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Modni dizajner Ivica Skoko sa svojim timom odazvao se pozivu i zajedno sa ženama iz Lenucija najavljuje jedinstvenu modnu reviju koja će zasigurno biti prožeta snažnim emocijama i podsjetiti nas na to koliko smo zapravo svi ranjivi i koliko trebamo brinuti jedni za druge.

«Svake godine LIONSI se fokusiraju na nekoliko područja u kojima organiziramo razne akcije i nastojimo pomoći onima kojima je najpotrebnije. Ove ćemo jeseni pomagati djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima okupljenima u Udruzi Ljubav na djelu. Ovom prilikom pozivam sve ljude velikog srca da nas podrže i da zajedno prikupimo sredstva koja će ovim mališanima olakšati tešku svakodnevicu i životnu borbu!» - izjavila je predsjednica LIONS kluba Lenuci Renata Gubić.

Donatorska modna revija večernjih i koktel haljina Ivice Skoke i cipela Hogl održat će se u ponedjeljak, 25. rujna u 19 sati na atraktivnoj lokaciji Lateral Roof Top bara smještenog u novom neboderu u Strojarskoj ulici 20 u Zagrebu. Ova lokacija, smještena je na 26. katu iznad zemlje tik ispod zagrebačkog neba te pruža predivan pogled na grad koji se u večernjim satima sprema na počinak. Kako bi upravo ovaj trenutak djeci oboljeloj od malignih bolesti bio što ugodniji, LC Lenuci vjeruje kako će prikupiti sredstva dostatna za obnovu dijela prostorija u kojima su zajedno s obiteljima smješteni u Zagrebu. Reviju će nositi same članice LIONS kluba Lenuci uz podršku brojnih dama iz hrvatskog društvenog života poput Olje Vori, Tončice Čeljuske, Ljiljane Vinković, te brojnih dama s političke scene i mnogih drugih.


Ulaznice za ovu posebnu modnu reviju mogu se rezervirati putem uplate donacije od 150 kuna na IBAN: HR2324840081135032340 ili na ulazu na samu reviju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI