Požežani odlični na MTB utrci u Osijeku

MTB Osijek
(FOTO: Matej Skuzin)

18.09.2017. | Matej Skuzin
Pregleda: 2828

17.rujna u Osijeku održana je utrka u sklopu Slavonske brdsko biciklističke lige. Nastupila su 4 člana BBK POŽEGA koja su opet pokazala odličnu spretnost u teškim i blatnjavim uvjetima.

Prije samog starta spustio se jak pljusak koji je dosta atraktivnu iako ravnu stazu učinio još zanimljivijom i atraktivnijom. Staza je bila kružnog oblika dužine 5.3km te ovisno o kategoriji vozio se određeni broj krugova.





Tako u kategoriji VETERAN Krešimir Pavičić osvaja prvo mjesto sa odvoženih 3 kruga i s tim rezultatom potvrđuje svoje ukupno prvo mjesto u SBBL.


U kategoriji KADETI Nino Pavičić osvaja odlično treće mjesto također vozeći tri kruga i tako ostaje bodovima u borbi za prva tri mjesta u ukupnom poretku.

U kategoriji ELITE nastupaju dva požeška vozača. Matej Skuzin koji osvaja drugo mjesto sa odvoženih 6 krugova i osigurava ukupnu pobjedu SBBL te Zvonko Pedić koji osvaja 5. mjesto i s tim rezultatom također ostaje u borbi za postolje u ukupnom plasmanu.




Treba napomenuti da je BBK POŽEGA trenutno u ukupnoj konkurenciji klubova na odličnom 3. mjestu uzmemo li u obzir da imamo 5 aktivnih natjecatelja u odnosu na druge klubove koji imaju po 20 natjecatelja.

To je još jedan odličan pokazatelj da imamo sustavan i odličan rad svih naših vozača te da u skoro svim kategorijama imamo postolje i time na najbolji način promoviramo grad Požegu kao mjesto sa odličnim uvjetima za treniranje brdskog biciklizma i odličnim sportašima.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI