Miss naše županije Helena Matošević treba našu pomoć kako bi se isplatio njen trud

Helena Matošević Miss požeško - slavonske županije 2017.
(FOTO: M.M.)

08.09.2017. | M.M.
Pregleda: 14617

Ove godine 19 djevojaka se natječe za titulu Miss Hrvatske među kojima je i naša Helena Matošević koja je predstavnica Požeško – slavonske županije ali i pobjednica na izboru za Miss Požeško – slavonske županije.

Djevojke se trenutno nalaze na pripremama u hotelu Slavonija u Vinkovcima, u kojem će boraviti tjedan dana do velikog finala koje  će se održati 26. rujna u Biogradu na Moru.

Do finalnog izbora djevojke se natječu u pet kategorija (Talent, Sport & Fitness, Top model, Intervju i Multimedija), a pobjednice kategorija ulaze direktno u superfinale Miss Hrvatske.


Da bi naša Helena ušla među 10 najboljih morala je osmisliti izjavu kojom bi okarakterizirala mjesto iz koje dolazi pa je tako naša Helena opisala svoj kraj izrekom: " Štaʼš jest? Kruva, masti i crvene paprike."





Priča ne prestaje tu već Helena treba i našu pomoć kako bi uz sav svoj trud skupila i što više glasova, potrebno je otići na stranicu index.hr i pokraj njene slike u desnom uglu kliknuti "lajk” kako bi Helena imala još veće mogućnosti biti među prvih deset.

Helena je sebe predstavila i opisala kao djevojku iz Frkljevaca koja je završila srednju medicinsku školu, a želja joj je upisati Studij sestrinstva. U slobodno vrijeme čita knjige i trči, a voljela bi se baviti i modelingom. Za sebe kaže da voli upoznavati ljude i putovati, stoga joj je želja proputovati svijet.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI