Bognar: Dugo nisam vidio toliko budala na jednom mjestu

13.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 17110

Nogometni klub iz Eminovaca slavio je na domaćem terenu protiv Papuka iz Velike rezultatom 2:1 u 14. kolu 1. županijske nogometne lige. Dvostruki strijelac za Eminovce bio je Antonio Šilhan, a za Veličane je jedini gol postigao Marinko Miškić. S dvije strane čuli smo dva potpuno različita komentara na ovu utakmicu.

- Utakmica je bila fer i korektna - rekao je predstavnik Eminovaca Marko Ćališ.

- Jako dugo nisam vidio toliko budala na jednom mjestu. Molim vas da napišete točno tako kako sam rekao - komentirao je trener Papuka Damir Bognar. Na upit da objasni, kazao je da je sam taj ambijent bio jako težak za igru te da će se pojedinci sami naći u njegovoj izjavi.


Kamen - Dinamo (V) 4:3


Zanimljivo je bilo i u Vetovu, gdje su gosti iz Vidovaca poveli na početku utakmice golom Ivice Čabraje. Međutim, domaćini ubrzo poravnavaju rezultat i prelaze u vodstvo golovima Mate Martinovića i Davida Jolića. Matej Romštajn potom izjednačuje, a Kamen prelazi u vodstvo 3:2 drugim Jolićevim golom, ovoga puta iz jedanaesterca. Pri rezultatu 3:2 za Kamen, trener i igrač Dinama iz Vidovaca Ivica Čabraja u 60. minuti dobiva drugi žuti karton i isključenje. Deni Pavić povisuje na 4:2, a u zadnjoj minuti utakmice Robert Jaroš smanjuje na konačnih 4:3.

- Imali smo mi još prilika, ispromašivali smo se u prvom poluvremenu. Inicijativa je bila na našoj strani. Mislim da je suđenje bilo korektno - komentirao je Stipo Martinović, trener Kamena.

S druge strane trener gostiju se ne slaže s njegovom ocjenom korektnosti suđenja.
- Suđenje nije utjecalo na rezultat, ali smatram da sam drugi žuti karton olako dobio. Kriv sam jer sam dopustio da budem lako isprovociran, a preolako mi je pokazao karton. Mene su isključili taman pri rezultatu 3:2, kada smo mi sredili igru i mogli još možda nešto učiniti - rekao je Ivica Čabraja.

Mladost - Hajduk 3:3

U Pavlovcima je također bilo prigovora na suđenje. U utakmici gdje su gosti poveli 0:1, a domaćini izjednačili pa vodili 3:1, Pakračani su uspjeli do kraja utakmice stići rezultat i izvući bod.

Domaćini su posebno nezadovoljni suđenjem glavnog suca.
- Od prve do zadnje minute sudio je namjerno i tendenciozno za goste. Učinio je sve da Hajduk pobijedi, no nisu uspjeli. Ipak, i to je utjecalo na rezultat - rekao je Dražen Marjanović, trener Mladosti. Do komentara gostiju nismo mogli doći jer se njihov predstavnik nije javljao na mobitel.

Za Mladost golove su postigli Draženko Kljaić (2 pogotka) i Vinko Jugović, dok su za Hajduk golove dali Valentino Jirasek (2 pogotka) i Goran Barišić.

Sulkovci - Croatia 1:0

Podotkom Tihomira Štetića u prvom je poluvremenu postavljen konačni rezultat u Sulkovcima, gdje je domaća momčad svladala goste iz Mihaljevaca minimalnom pobjedom 1:0.

LINK Ovdje pročitajte izvještaj sa subotnjih utakmica 1. ŽNL.

Svi rezultati 14. kola

Dinamo (R) - Požega 1:5, Eminovci - Papuk 2:1, Sulkovci - Croatia 1:0, Kamen - Dinamo (V) 4:3, Tim osvježenje - Kaptol 2:0, Mladost - Hajduk 3:3, Kutjevo - Jakšić 0:3, Slavonija - BSK Bazinatours 3:3

Kaptol osigurao jesenski naslov

Iako je u jučerašnjoj utakmici Kaptol izgubio u gostima protiv Tim osvježenja, nakon današnjeg remija u Pavlovcima pakrački Hajduk zaostaje za vodećim Kaptolom 4 boda. Do kraja prvog dijela prvenstva ostalo je još samo jedno kolo pa je jasno da je Kaptol već osigurao naslov jesenskog prvaka. Hajduk i Slavonija vode grčevitu borbu za drugo mjesto, gdje Pakračani još uvijek vode s jednim bodom prednosti.

Tablica 1. ŽNL nakon 14. kola

1. KAPTOL.........................33 (42:15)
2. HAJDUK (Pakrac)................29 (50:30)
3. SLAVONIJA (Požega).............28 (46:20)
4. EMINOVCI.......................25 (26:20)
5. KAMEN (Vetovo).................24 (29:27)
6. PAPUK (Velika).................22 (44:31)
7. JAKŠIĆ.........................21 (35:34)
8. MLADOST (Pavlovci).............21 (30:30)
9. TIM OSVJEŽENJE (Kuzmica).......20 (33:40)
10. POŽEGA........................19 (30:31)
11. SULKOVCI......................18 (25:30)
12. BSK BAZINATOURS (Buk).........14 (28:32)
13. DINAMO (Vidovci)..............12 (26:41)
14. CROATIA (Mihaljevci)..........12 (26:47)
15. KUTJEVO........................9 (18:40)
16. DINAMO (Rajsavac)..............8 (18:40)

15. kolo

U zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva, idućeg vikenda Kaptol će dočekati Mladost iz Pavlovaca, a Slavonija će gostovati u Jakšiću. Hajduk će imati lagan posao na domaćem terenu protiv Kutjeva, a Eminovci će gostovati kod Požege. Papuk će u Velikoj ugostiti Sulkovce, Dinamo iz Vidovaca će ugostiti Tim osvježenje, Croatia dočekuje Kamen, a BSK Bazinatours će ugostiti Dinamo iz Rajsavca.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI